Give-away winnaar

Jullie reacties op mijn give-away waren zo lief dat ik even overwogen heb om gewoon iedereen een cadeautje te geven! Alleen bleek dat met 19 reageerders toch wat veel van het goede en dus bepaalde ik vandaag, met een dag vertraging en op een luiere manier dan gepland – omdat ik tegen alle verwachting geen twee dagen compleet stijf in de zetel heb gehangen (jeeej, maar morgen of overmorgen meer daarover 😉 ) – de winnaar van de give-away:

Winnaar give-away (Le petit requin)

Proficiat LJ, een Zwitsers pakketje op maat komt in juni jouw richting uit! Mail je mij je adres op haaike [dot] lepetitrequin [at] gmail [dot] com?

13 Comments

  1. Ach dju, ik heb je give-away gemist! Nu ben ik met vertraging jaloers op de winnaar, haha! Maar welverdiend, hoor.

    1. Hihi, leuk dat je er zo blij mee bent! Heb je mailtje goed ontvangen, merci. En al wat nagedacht over wat ik allemaal in je pakketje ga steken 😉

      1. Ik ben KEIbenieuwd 🙂 🙂 Ik vermoed alvast één ding (omdat je dat vermeldde in het vorige postje)…. Verder heb ik geen idee!

Comments are closed.