Week 2014/37

Maandagavond ging ik naar een opleiding (met examen) van onze duikclub om in de toekomst met nitrox te kunnen duiken (mengsel met extra zuurstof tegenover gewone lucht, waardoor je langere bodemtijden en minder kans op decompressieziekte hebt). En jeej, ik was geslaagd! 🙂
Alsof ik overigens nog niet genoeg heb bewezen dat ik vaak verstrooid ben, vergat ik op weg naar huis dat we zeker moesten tanken, omdat we maar juist genoeg hadden voor de heen- en terugrit. Aangezien onze terugrit nog een pak langer was dan voorzien, omdat we de vriend waarmee Johan die avond had afgesproken nog naar huis brachten, is het een half wonder dat we thuis geraakt zijn. Exact op het moment dat we de oprit opreden, besefte ik dat we hadden moeten tanken. Korte check van de resterende kilometers gaf dit mooie getalletje 😉 We zijn de dag erna uiteindelijk nog tot aan het tankstation geraakt, maar verder dan dat durfde ik het toch niet meer pushen.

Woensdag gingen we op babybezoek bij mijn nicht: wat een schattig kindje! Ik zag er vooral mijn nicht in, wat uitzonderlijk is, want meestal herken ik geen van de ouders in pasgeboren baby’s 🙂 . Als cadeau gaven we de 12 body’s, die ik vorige week had gemaakt, in een mooie doos (ale, vind ik toch 🙂 ), met bijpassend fotoalbum, waar de 12 maandfoto’s in kunnen verzameld worden.

Omdat mijn nicht vrij moe was, bleven we niet te lang, al namen we nog even een kijkje bij hun oneindige collectie beestjes, waaronder deze fantastische geiten met kerstmanbaardjes.

Woensdagavond werd er dan opnieuw afgesproken met vrienden, kwestie van te profiteren van onze tijd in België om zoveel mogelijk mensen te zien. Donderdag gingen we langs bij mijn grootmoeder en het voordeel van daar in de week langs te gaan (i.p.v. in het weekend zoals normaal het geval is), is dat je dan al eens de oefeningen op het nabijgelegen vliegveld kunt zien, zoals de dropping van een twintigtal parachutisten door een Hercules, die daarna nog eens superlaag overvloog. Machtig!

We reden rechtstreeks van bij mijn grootmoeder naar een ander koppel vrienden, de laatste in een reeks vriendenbezoeken. Want… vrijdag vertrokken we met de duikclub naar Egypte voor een week wrakken en koralen!

1 Comment

Comments are closed.