40… neen, 31… euhm, 15

Jullie merkten het misschien al: naast de 40 dagen zonder vlees vielen ook de 40 (of eigenlijk 31) geplande dagen bloggen wat in het water. Geen erg, want zoals jullie al lazen, was de reden daarvoor véél belangrijker dan welk voornemen ook. Ondertussen gaat het al een pak beter mijn grootmoeder (al zal ze nog een tijdje moeten herstellen) en ben ik terug thuis. Bij het oppikken van alle “losse draadjes”, inherent aan plots alles laten vallen en naar België vertrekken, horen ook die uitdagingen; vanaf morgen (of ja, eigenlijk vandaag, want dit is ook een – zij het voor mij doen zeer kort – blogje) ga ik hier dus weer van start 🙂

Wat jullie zo mogen verwachten? Al zeker een paar ouwe getrouwen, zoals twee boeken- en maandoverzichten en het weekmenu van februari, maar ook blogjes over terrastuinieren (wie weet al gevolgd door een eerste bericht over “tuintuinieren”), autoloos leven, bizarre handleidingen, momenten om te koesteren… En – een mens mag ambitieus zijn – hopelijk ook eindelijk wat reisberichten over Zuid-Afrika. Kwestie van daar toch over geschreven te hebben vooraleer ik opnieuw naar ginder vertrek 😉

Tot morgen!

9 Comments

  1. Ik kijk er naar uit, vooral naar de reisverslagen! Ik heb een beetje last van travel fever, vrees ik. En je hebt zeker gelijk, er waren belangrijkere dingen aan de gang dan al die challenges.

    1. Ze had/heeft nog altijd wel wat hulp nodig, maar de afgelopen week hebben mijn vader, nonkel en de jongste zus van mijn grootmoeder dat onder hen verdeeld. Nu, gisteren was ze aan de telefoon al bezig over haar wandelingetjes buiten, dus dat komt wel goed 😉

    1. Jah, ik merk dat het eigenlijk echt niets voor mij is, zo elke dag bloggen 🙂 Misschien moest ik wat vooruit kunnen plannen, maar ja, hoe doet ge dat als ge tegelijk op het moment zelf ook elke dag iets online moet krijgen 😉
      Vind het alleszins straf hoe goed andere bloggers, waaronder jij, het volhouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.