Kerekewere: 18 april

Al een hele tijd neem ik elke dag een foto, wat tot een heel archief aan dagdagelijkse foto’s leidde, die zowel de grote als de kleine momenten des levens weergeven. Vandaag blik ik terug op hoe 18 april er de afgelopen jaren uitzag.

2012

Zes jaar geleden hadden we op het werk een blijkbaar “langverwachte” drink, al kan ik mij van geen kanten meer herinneren wat er dan zo langverwacht aan was 🙂. We gingen het duidelijk ook niet ver zoeken, want de Greenwich ligt vlak naast mijn toenmalig bureau.

2013

Een jaar later had ik in de Brasserie Royal een lunch met de begeleidster van mijn architectuurstage (de bestuurster van het bureau) en de andere stagiair die ze onder haar hoede had. En passant wierp ik ook een blik op het Bellonahuis, een verborgen pareltje aan de Vlaamsesteenweg.

2014

In 2014 stonden we bijna op het punt naar Zwitserland te verhuizen en dus organiseerden we meerdere afscheidsetentjes. Hier kwam de kant van mijn moeder in ons appartement in Brussel samen. En bakte ik blijkbaar drie taarten, die – al zeg ik het zelf – er best wel jummie uitzien 😋

2015

Verhuisd naar een ander land of niet, in 2015 was ik terug in België. En reed ik rond op de mooie wegen van het Pajottenland 😍

2016

Een jaar later was mijn dag dan weer typisch Zwitsers, want ik ging kijken naar de verbranding van sneeuwman Bööögg tijdens het volksfeest Sechseläuten.

2017

In 2017 werd een van de treinen die ik toen regelmatig nam, omgetoverd in een bosrijk tafereel, ter ere van het 125-jarig bestaan van de verbinding tussen Zürich centrum en het natuurgebied Sihlwald.

2018

Vorig jaar ging ik de natuur dan weer eerder te lijf, door de serre onkruidvrij te maken 🙂

8 Comments

  1. Wat leuk dat je zo’n overzichten kan maken. Ik hou een dagboek bij, maar dat is slechts wekelijks, zo’n details gaan dan sowieso verloren. Knap hoe jij er elke dag in slaagt een foto te nemen en dat allemaal bij te houden!

    1. Een dagboek heb ik dan weer nooit bijgehouden; enkel ooit op reis, maar voor de rest lukte het mij blijkbaar niet om dagelijks of wekelijks te schrijven. Eigenlijk is het pas sinds mijn blog dat ik dat doe en dan ook enkel maar door die foto’s 🙂

  2. Ik blijf dit echt heerlijke terugblik-posts vinden. Dankzij de Foto-updates en mijn bullet journal kan ik nu ook wat vaker kunnen terugkijken maar jouw manier vind ik nog leuker vermits een foto al snel een hele hoop herinneringen oproept.

Comments are closed.