Kerstboekenmeetup

Na de zomermeetup van deΒ Verbeelding bookclubΒ op goodreads, organiseer ik in de kerstvakantie een tweede editie! Volgende week dinsdag is het zover:

Waar?
Op dit moment het cafeetje A.M. Sweet in de Kartuizerstraat 4 in Brussel (een klein kwartiertje te voet vanaf Brussel Centraal / 5 minuutjes vanaf metrostation Beurs). Moesten we met teveel zijn om daar te kunnen reserveren, kan het ook nog Moon Food worden (vijf minuten van Brussel-Centraal).

Wanneer?
dinsdag 27 december, om 14u

Wat?
Gezellig babbelen over boeken en andere dingen des levens. Wie zin heeft, kan zeker ook boeken meebrengen om te ruilen (al wordt het nipt om die nog gelezen te krijgen voor puntje 30 πŸ˜‰

Tropismes Brussel (Le petit requin)

Wie daar zin in heeft, kan ook al vroeger naar Brussel komen om samen twee leuke boekenwinkels te bezoeken: Tropismes in de Prinsengalerij (enkel Franse boeken, maar puur voor de architectuur – kijk maar naar de foto hierboven – hoe dan ook de moeite) en Passa Porta in de Dansaertstraat (groot aanbod in Nederlands, Engels en Frans; daarnaast ook Duits).Β In dat geval spreken we af om 12u30 in de grote hal van Brussel Centraal, boven aan de trap, aan de kant van Starbucks.

En wie niet vroeger kan/wil komen, maar een uitloper ’s avonds wel ziet zitten, is na de meetup zelf welkom om mee te gaan naar de Kerstmarkt in Brussel voor vb. smoutebollen (ik wil absoluut eens die met speculoos proberen πŸ˜‰ ) en/of een jenevertje ofzo.

Aangezien niet alle boekenliefhebbers ook lid zijn van de goodreadsclub (tsss, jullie missen iets πŸ˜‰ ), kunnen jullie ook “inschrijven” door te reageren op dit bericht (vul zeker een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren als er nog iets zou veranderen!) of via haaike [dot] lepetitrequin [at] gmail [dot] com met vermelding welke onderdelen je wilt meedoen. Kwestie dat we weten op wie we moeten wachten om naar de boekenwinkels te gaan en zodat ik A.M. Sweet kan laten weten hoeveel mensen ze zo ongeveer mogen verwachten…

Nog vragen? Shoot! πŸ™‚

20 Comments

  1. Juist! Becky had mij de Doodle gemaild (ja, het is een schande dat ik niet op Goodreads zit, I hear you), maar ik ben die uit het oog verloren … Ik check mijn agenda!

    1. Haha, er zijn maar zoveel sociale media waar een mens tijd voor heeft he πŸ™‚ Zou alleszins super zijn moest je kunnen komen!

  2. Maar allez, ik heb dat berichtje precies opnieuw gemist! Ik moet dringend eens mijn notifications op Goodreads bekijken. Chanceke dat je erover blogt dus. Ik wil er graag nog bij! Ik sluit aan in het cafeetje en ga daarna terug naar huis!

    1. Hihi, ik vroeg het mij al af of het verdwenen was tussen je notificaties, zoals de vorige keer. Ga je sowieso nog mailen en was wel van plan om het je dan te laten weten, maar blij dat je het hier al las en er bij gaat zijn!

  3. Geweldig initiatief, zeker die combinatie van boekenwinkels, cafeetje en smoutebollen op de kerstmarkt. πŸ™‚ Een hele fijne namiddag!

      1. Awel dan beslis ik nu heel spontaan (en een beetje uit mijn comfortzone) om af te komen. Ik zie jullie om 12u30 in Brussel πŸ™‚

Comments are closed.