Maand in woord en beeld: september #1

Dag 244 – Er lopen schapen in de weide achter onze tuin. Oooh, de nostalgie ♥

Le petit requin

Dag 245 – Ik kocht ze twee weken geleden al, maar echt inwijden, dat gebeurde een paar dagen geleden en vandaag pas. Hoera voor terug lopen!

Le petit requin

Dag 246 – Mijn eerste halve dag terug op het werk ging goed en dus “beloonde” ik mijzelf met het lekkerste broodje van Winterthur. En met ’s avonds een – al zeg ik het zelf – supermooie memory testen die we vervolgens als cadeautje opstuurden naar een petekindje 🙂

Le petit requin

Dag 247 – Dacht ik dat mijn verhuis deels makkelijker zou zijn omdat o.a. de winkels dezelfde bleven, dan besloot mijn vaste supermarkt om volledig te vernieuwen. Ideale timing jongens 😉

Le petit requin

Dag 248 – Een teleurstellend kleine tentoonstelling over de tweede Schweizerische Ausstellung für Frauenarbeit, maar gelukkig wel eentje met mooie tekeningen

Le petit requin

Dag 249 – Eerste project in stad Winterthur en dus tijd voor een bezoekje aan het Stadtarchiv in het stadhuis

Le petit requin

Dag 250 – Een avondwandelingetje zorgde ervoor dat deze kat ons maar bleef volgen en vervolgens binnen besloot te komen spelen. Om uiteindelijk biefstuk voorgeschoteld te krijgen en in de zetel op schoot te belanden 😜

Le petit requin

Dag 251 – Dagje zalig relaxen aan de Bodensee 😍

Le petit requin

Dag 252 – En een dag later fietsen langs restanten van door Unesco erkende paalwoningen langs de Zugersee. Oh, die kleuren!

Le petit requin

Dag 253 – Dat project in Winterthur, dat is dit kleurrijke complex uit de jaren twintig van de vorige eeuw

Le petit requin

Dag 254 – Nu al benieuwd naar alle seizoensversies van deze foto 🙂

Le petit requin

Dag 255 – Avondlijke picknick aan de Zürichsee

Le petit requin

Dag 256 – Chanceke dat geen kat mij waarschijnlijk ooit gaat opzoeken in het adresboek van Winterthur, want die zou anders wel wat werk hebben in de editie van 2017, vrees ik 😉

Le petit requin

Dag 257 – Dat ik tijdens dit colloquium van de ETH niet altijd goed wist waar ik nu eigenlijk het liefst naar wilde kijken 😉

Le petit requin

Dag 258 – De laatste kamer – op kelder en zolder na – is op orde gezet en dat wilt ook zeggen dat dit vanaf nu mijn spieroefeningen- en yogaplekje is, hoera 😍

Le petit requin

5 Comments

  1. Neen, dat niet. We zijn niet zeker of ze niet bij iemand hier in de buurt hoort. Ze draagt, in tegenstelling tot de meeste katten, geen bandje, maar dat is daarom natuurlijk geen bewijs dat ze een zwerfkat is, zeker omdat ze er toch wel heel verzorgd uitziet. Deze week was ze na een paar weken afwezigheid nog eens op bezoek en heeft ze weer binnen rondgelopen en gespeeld, maar we laten een deur naar buiten openstaan, zodat ze weg kan (al dan niet naar haar baasje) als ze dat wil. Zou wel leuk zijn moest ze hier blijven, maar ik wil zeker zijn dat we geen poes van iemand afpakken, want dat is uiteraard niet ok.

 1. Oh wat leuk dat katje <3 Hier komt er ook soms een buurkat op bezoek maar dat vinden mijn kattendames niet zo fijn 🙂
  Wat een prachtig gebouw <3

  1. Hihi, ik kan mij voorstellen dat jouw katten dat minder fijn vinden 🙂
   De dag dat we een eigen kat gaan hebben, hoop ik dat die andere katten leert tolereren, want er zijn veel katten in de buurt en de meesten komen al wel eens langs in onze tuin (en soms dus ook in huis 🙂 ).

   1. Mijn katten verdragen andere katten maar katten zijn nogal territoriaal aangelegd…

Comments are closed.