Maand in woord en beeld: september #2

Dag 259 – Fietstochtje met zomerse en herfstige taferelen

Le petit requin

Dag 260 – Cadeautje voor mijzelf. Omdat ik al langer op zoek was naar een ecologische, faire, niet al te grote, niet-sportieve rugzak en dit schoontje met korting kon kopen, omdat een van mijn favoriete winkels in Winterthur verhuisd naar een andere stad. En omdat een mens zichzelf af en toe gewoon eens mag verwennen. Niet dat ik dat de rest van de maand niet nog deed, maar dat negeer ik even vakkundig 😉

Handtas AllesKork (Le petit requin)

Dag 261 – ’t Is niet omdat ik net verhuisd ben, dat ik niet meer kijk bij het immobureau op het gelijkvloers van het gebouw waar ik werk 😜 #huisjeskijkenisookeenhobby

Le petit requin

Dag 262 – Zo kort na dat rugzakje was eigenlijk niet de bedoeling, maar mijn oude portefeuille had haar tijd gehad. Afgesleten is namelijk één ding, maar als er gaten in komen, is het toch écht wel tijd voor vernieuwing. Soon in a Fair wear Friday-blogpost near you 😉

Freitag Flagship Store Zürich (Le petit requin)

Dag 263 – Bloemen! Nog een poes op bezoek! En schijnbaar oude kachels op het werk. Ofte: een fijne dag 🙂

Le petit requin

Dag 264 – Daar gaan we weer… #nevernotlearning

Le petit requin

Dag 265 – Toekomen op ons vakantieadres met dit zicht 😍

Le petit requin

Dag 266 –  Een beetje genieten van het uitzicht, een beetje lezen, een beetje guilty pleasure met Bake-off Vlaanderen, een beetje in het zwembad plonzen… zo zou ik mijn dagen altijd wel kunnen vullen 😉

Le petit requin

Dag 267 – Het duiken viel niet letterlijk, maar jammer genoeg wel figuurlijk in het water. Gelukkig is Port-Cros ook te voet de moeite waard!

Parc National de Port-Cros (Le petit requin)

Dag 268 – De Belg in mij vindt dit groepje heerlijk, de Zwitser vindt het maar chaotisch 😜 #looptochtje

Le petit requin

Dag 269 – Oh Provence, wat zijt ge heerlijk! #tourtour #fietstochtje

Tourtour (Le petit requin)

Dag 270 – 900m stijgen, dat bleek nog nét een tikkeltje te zwaar voor mijn conditie-in-opbouw, maar gelukkig was al het moois evengoed te zien tussen de voet van en net onder de top van de klim 🙂 #parcnaturelrégionaldespréalpesdazur #châteaudehautesgréolières

Parc naturel régional des Préalpes d'Azur en Château de Hautes-Gréolières (Le petit requin)

Dag 271 – Zingen doet deze sirene niet meer, verleiden wel nog… Visjes en ander zeeleven tenminste 🙂

La sirène bij duikstek Lion de mer in Saint-Raphaël (Le petit requin)

Dag 272 – En toen kwamen mijn broer en zijn vriendin toe en brachten naast een verwacht – want zelf besteld – cadeautje (Zijde van Alessandro Baricco met tekeningen van Rébecca Dautremer), ook een onverwacht mee ♥. Een bedankje voor alle meubels die ze van ons kregen, wat uiteraard helemaal niet nodig, maar wel heel lief is!

Le petit requin

Dag 273 – Dit soort omgeving, zon, mijn fiets en twee toffe compagnons de route… Meer heeft een mens niet nodig 🙂

Saint-Antonin-du-Var (Le petit requin)

6 Comments

  1. Ja, het was een zalige vakantie met een goed evenwicht tussen sportieve activiteiten en platte rust, net wat we nodig hadden 🙂

 1. Tof dat jullie zo’n fijne vakantie achter de rug hebben én wij weer mogen meegenieten van de prachtige uitzichten.

 2. Amai mijne frank valt dat het vorige nog maar de helft van september was! Zot! Ik schaam mij bijna voor de weinige puntjes die ik op een maand bijeen geschraapt krijg. Dringend nood aan happy thoughts hier, da’s duidelijk 🙂
  Huisjes kijken is leuk, doe ik trouwens vooral als ik in andere steden/landen ben, om te kijken wat je voor de prijs van ons appartement kan kopen, soms is dat bijna een villa, soms een studio..
  Ziet er een heerlijke vakantie uit!

  1. Hihi, het vorige was de hele maand september hoor! Dat waren mijn “geluksmomentjes”; dit is het tweede deel van mijn maandoverzicht. Al is dat, zeker met die vakantie, eigenlijk ook wel een soortement verzameling van geluksmomentjes geworden 🙂
   En euh, je zal het al wel weten, maar hier in Zwitserland zou ik toch niet teveel kijken naar wat je voor de prijs van jullie appartement kan kopen… 😉 (al wordt het wel minder erg als je rekent dat je een kwart van die prijs moet kunnen betalen en de rest een levenslange, nooit af te betalen lening wordt)

Comments are closed.