Verbeelding boekenclub herfstmeetup

Aangezien het leven mij blijkbaar maar geen rust wilt gunnen (hoezo, 3x verhuizen dit jaar is niet genoeg? Jup, er komt – amper een maand na de vorige – wéér een verhuis aan binnen dit en maximaal twee maand…), komt dit bericht veel te laat online, maar kijk, beter laat dan nooit nog de aankondiging van de herfstmeetup van de Verbeelding boekenclub, die doorgaat op 2 november (jup, overmorgen dus, ik zei het al, veel te laat online…).

Waar?
Chicago Café, Vlaamsesteenweg 45 in Brussel
Vanaf Brussel-Centraal is het een klein kwartiertje te voet of kan je metrolijnen 1 en 5 naar halte Sint-Katelijne nemen.

Wanneer?
donderdag 2 november, om 14u

Wat?
Gezellig babbelen over boeken en andere dingen des levens 🙂 Wie zin heeft, kan zeker ook boeken meebrengen om te ruilen!

Uiteraard is iedereen welkom om te komen! Laat mij liefst wel als reactie op dit bericht (of via Goodreads) weten of je er bij zal zijn, zodat ik weet voor hoeveel mensen ik een plaatsje bij Chicago Café moet voorzien 🙂

Nog vragen? Shoot! 🙂

13 Comments

  1. Ik ga alleszins al ter plaatse zijn, want ga normaalgezien al vroeger richting Brussel. Je kan altijd eens navragen op Goodreads of er mensen zijn die er vanaf het station gezamenlijk naartoe gaan!

 1. Mooi initiatief, Haaike! Helaas kan ik er deze keer niet bij zijn. Praten over boeken met andere boekenwurmen, leuk toch 🙂

  1. Jammer dat je er niet bij kan zijn! De volgende keer ga ik het sowieso wel vroeger aankondigen, hopelijk kan je er dan wel bijzijn! Het organiseren is dit keer absoluut niet verlopen zoals ik had gewild, dus ik vreesde er inderdaad al voor dat het voor verschillende mensen te kort dag zou zijn…

 2. Ik weet niet zeker of ik er geraak. Ik moet tussen 14h en 18h mijn groentenpakket gaan afhalen in Gent. En het kan niet op vrijdag. Ik bekijk het nog.

 3. Vervelend dat je weer moet verhuizen. Hopelijk gaat mijn post naar jou niet verloren!
  Jammer dat ik er niet bij kan zijn morgen, ik moet helaas werken. ‘k Was er graag bij geweest. Zeker een volgende keer. Veel plezier!

  1. Jammer! Ik probeer het de volgende keer in een weekend te organiseren, dat zal hopelijk meer mensen passen. Al is dat soms makkelijker gezegd dan gecombineerd met familie- en vriendenbezoeken 🙂

   En je post zal zeker niet verloren gaan! Heb mijn post dit jaar ondertussen al drie keer moeten laten doorsturen en dat is altijd probleemloos verlopen, dus die vierde keer zal dat ook wel zo zijn (als het toekomt na mijn verhuis, wat waarschijnlijk niet eens het geval zal zijn, want ik moet eerst nog een appartement vinden…). Ben wel superbenieuwd ernaar! 🙂

 4. Hopelijk zijn jullie momenteel nog volop van die ontmoeting aan het genieten. Ik geraak zelf totaal niet uit de voeten vandaag en ben dus heel blij dat dat nu is en niet vorige week. Ik vond het immers erg leuk om je in Antwerpen te ontmoeten. Ik ben hier trouwens volop aan het duimen dat je een gezellig én betaalbaar appartement vindt.

  1. Oh, ik hoop dat je je ondertussen weer beter voelt! Ondertussen ben ik volop op huizenjacht; de combinatie van én tof én betaalbaar blijkt moeilijk, maar er zijn wel opties, dus sowieso al hoera voor dat! 🙂

   1. Dat is inderdaad al een hoera waardig. Ik blijf voor de zekerheid toch gewoon voortduimen tot je iets naar je zin gevonden hebt en de (hopelijk laatste voor een hele poos) verhuis achter de rug is.

Comments are closed.