Dingen die ik mij wel eens afvraag (2)

 • Wat er gebeurd is op dit perron? Was de lijn eerst recht en zijn de tegels dan heraangelegd bij werken (maar waarom liggen ze dan nog altijd niet goed)? Of was de lijn meteen zo scheef en zo ja, waarom dan? Want ze is duidelijk niet in รฉรฉn keer getrokken, dus een waggelende verver kan het ook al niet geweest zijn. Mysteries bij de NMBS… ๐Ÿ™‚

Le petit requin

 • Of jullie dit ook zo’n verwarrende reclame vinden?

Le petit requin

 • Of ze bij verkeerscentra al eens overwogen hebben dat eens alles stilstaat, het voldoende is om gewoon accidentย aan te geven? Gevraagd worden om bij een maximumsnelheid van 5 km/h nog meer te vertragen is namelijk vooral frustrerend…

Le petit requin

 • Of ik de enige ben die bij deze Belgische DJ aan een financiรซle analist moet denken? En of dat ook zijn bedoeling was?

Le petit requin

 • Of ik, wanneer ik de tip van Colruyt zou gevolgd hebben en dit product effectief zou geproefd hebben (en vervolgens waarschijnlijk ziek zou zijn geworden), hen zou kunnen vervolgen en die rechtszaak ook zou winnen?ย Hoezo, ik had kort ervoor iets gelezen over absurde Amerikaanse rechtszaken?

Le petit requin

 • Aan welke haaien jullie denken bij de titel Trois especes de requins se disputent le record du plus petit requin du monde (een artikel waar ik opkwam toen ik voor de uitleg over mijn blognaam diezelfde naam ook eens googelde)? En hoe groot jullie denken dat die zijn?*
 • Wat jullie zien wanneer jullie naar deze foto kijken?
Le petit requin
Bij de foto die ik ontving stond als bovenschrift “You might see a bird flying, but I prefer to imagine it’s a rabbit doing an impressive long jump on skis”. En nu kan ik ook alleen nog maar een schansspringend konijn zien. Gooo konijntje!

* Het gaat om deย dwergrugvinkathaai, de etmopterus en de stekeldwerghaai, die elk amper groter dan 20cm worden *hashtag nutteloos-weetje-van-de-dag*

27 Comments

  1. Amai, ik heb er echt veel te lang over gedaan om daar een draak in te zien ๐Ÿ™‚ Al zie ik hem nu makkelijker dan de vogel (maar wel minder makkelijk dan het konijn). Rare dinges soms, onze hersenen ๐Ÿ™‚

  1. Ja, ik heb er ergens spijt van dat ik het daar toen niet direct gevraagd heb ๐Ÿ™‚ Nu ja, niet dat er iemand op had kunnen antwoorden waarschijnlijk, maar toch, ik vrees dat het nu voor altijd een mysterie zal blijven ๐Ÿ™‚

  1. Ik had er eigenlijk toen direct naar moeten vragen ๐Ÿ™‚ Er zou waarschijnlijk wel niemand op hebben kunnen antwoorden , maar toch, ik vrees dat het nu voor altijd een strepenmysterie zal blijven ๐Ÿ™‚

 1. Poldoore! Nu wil ik ook weten hoe die klinkt natuurlijk, ik ga hem opzoeken!
  Ik had wat moeite om dat konijn te zien, maar nu ik het gezien heb zie ik de vogel niet meer. ๐Ÿ™‚

   1. Mjah… kweenie goed. Misschien goed als achtergrondmuziek in 1 of andere cocktailbar, maar het is niet de muziek die ik spontaan zou opzetten. ๐Ÿ˜‰

 2. Grote glimlach nu, geweldig om lezen! En dat konijntje laat ik graag aan de zonen zien morgen, zo benieuwd naar hun reactie ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.