Een lijstje met… (2)

De 40 dagen bloggen van dit jaar zijn achter de rug. Dat ik geen 40 dagen ging bloggen, wist ik al op voorhand, maar desondanks had ik wel een paar doelen:

 • gemiddeld drie keer per week bloggen
 • 20 berichten schrijven tijdens 40 dagen bloggen

Ik schreef uiteindelijk 26 berichten en op ÊÊn week na verschenen er elke week minstens drie berichten, met zes berichten als uitschieter. Geslaagd dus 🙂

Als afsluiter een lijstje met een paar favoriete berichten die ik de afgelopen weken bij andere deelnemers las:

17 Comments

 1. Goed gedaan! Zelf heb ik mijn doelstelling niet gehaald, maar ik til daar eigenlijk niet zwaar aan. En merci voor de vermelding :-). Ik ben inderdaad een ijdeltuit als het op schoeisel aankomt ;-).

  1. Je bent vooral een heel grappige ijdeltuit 😉
   En goh ja, die doelstelling halen is tof, maar het maakt uiteindelijk niet echt uit of je het haalt of niet he. Jullie waren dan ook nog eens op reis in die periode, dan zou ik ook geen tijd besteden aan blogs schrijven 🙂

  1. Haha, gelukkig maakt het allemaal niet veel uit he. Nu maar eens probeer dat doel “thesis afwerken” te halen, eens zien of dat even vlot gaan, ahum 😉

 2. Super gedaan! Ik heb het niet volgehouden en ben voor de laatste week gestopt maar met mijn skipdagen kwam ik er dan uiteindelijk toch wel. Was alleszins een leuke uitdaging 🙂 Merci ook voor de vermelding! ^^ Meteen ook weer wat nieuw leesvoer gescoord hier.

  1. Het is bij mij de eerste keer dat ik er zo eentje maak; er verschijnt ook zoveel dat het soms moeilijk bij te houden is, maar ’t was nog wel leuk om zo eens terug te blikken 🙂

 3. Hoera voor lijstjes!
  Fijn dat jij het wel haalde. Mijn doelstelling haalde ik niet, maar ik probeer wel het tempo aan te houden de komende maanden. De bloggoesting is terug 🙂

 4. Dankjewel voor de vermelding Ên voor het leuke lijstje. Er zaten nog leuke dingen tussen die ik gemist had!

  1. Er verschijnt ook zoveel tijdens die 40 dagen bloggen dat het bijna ondoenbaar is om het bij te houden he 🙂 Ik heb in de deelnemerslijst nog een pak andere blogs gezien waar ik zelfs nog niet toegekomen ben om er eens een kijkje te nemen…

 5. Het is wel heel opvallend hoe mijn blogfeed-achterstand nu plots minder snel lijkt aan te groeien. Tijdens 40 dagen bloggen merkte ik echt een stijging in het aantal blogposts. Wel tof dat sommige er een eigen draai aan geven. Zo koos jij voor een haalbaarder alternatief en de weekopdrachten van Anna Helena vind ik ook een leuk idee.

 6. ooooh ik sta in je lijstje, hoe cool. ‘k denk dat dat de eerste keer is dat ik in zo’n lijstje vermeld word….het was wel een heel doorzichtig grapje natuurlijk.

  bedankt om de andere posts te delen. Sommige had ik al gelezen, maar niet alle

  1. Bwa, het was wel duidelijk eens ik doorklikte, maar ik was er echt eerst van overtuigd dat je ging verhuizen naar een ander platform of eigen domein ofzo, dus het was toch even “unk? waar ben ik nu?” 🙂

Comments are closed.