Countdown give-away nr. 5

Give-away (Le petit requin)

Op 27 april van dit jaar is het vijf jaar geleden dat ik naar Zwitserland verhuisde; op 28 april – binnen exact één week – ben ik vijf jaar aan het bloggen. Tijd voor een give-away, dacht ik. Of voor vijf give-aways: elke zondag van 24 maart tot en met vandaag. Ze lopen allemaal tot 26 april om middernacht en iedereen kan elke week meedoen; op 28 april maak ik de vijf winnaars bekend.

Deze week geef ik een deels zelfgemaakt, deels Zwitsers verwenpakketje weg. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgemaakte granola, een suikerscrub, bruisballen voor in bad, aangevuld met Zwitserse thee of Birchermüesli…

Om kans te maken, mogen jullie volop stoefen op andere blogs. Waar gaan jullie graag lezen en waarom?

Kort samengevat zijn dit dus alle give-aways waar jullie tot en met volgende vrijdag om middernacht aan kunnen deelnemen:

Succes!

6 Comments

 1. Ik doe weer eens mee hè 😀

  Waar lees ik graag. Ik probeer buiten de platgetreden paden te gaan, je zal er wellicht wel een paar van kennen. Hopelijk niet allemaal!

  nenoo.be
  Fijn geschreven, verhalen over eten en kinderen en wandelen en zo

  https://secondpartofmylife.wordpress.com/
  leeftijdsgenootje, geëngageerd mens, ze weet het allemaal gevat te vertellen

  https://josiesstories.wordpress.com/
  aangename verhalen over het dagelijkse leven met een flinke injectie muziek en reizen

  http://www.vertellementen.be/
  het dagelijkse leven volgens een heel warme madame

  https://www.kaktussen.nl/
  gaat over kleine kinderen, maar het is bijwijlen zo grappig geschreven, dat ik blijf volgen (ik word graag aan het lachen gebracht, dat merk je wel)

 2. Ik denk dat de meeste nederlandstalige blogs die ik lees hierboven al staan -en wat een eer om mijn eigen blogje hierboven te zien blinken! Ik begon bostonbaby.org te volgen toen ze in Boston woonden en wij pas in Ierland waren en bleef haar volgen voor haar fijne en gevoelige teksten. Een leuke oud-collega blogt op eenlepeltjelekkers.be (niet kijken als je honger hebt, want dan wordt het op slag nog veel erger, maar wel als je inspiratie zoekt).
  Engelstalige grafische blogs die ik met plezier volg: mathwithbaddrawings.com (de naam zegt het zelf), lunarbaboon.com (met weinig woorden veel zeggen), incidentalcomics.com (poëtisch en booklover) en om de nerd in mezelf tevreden te houden xkcd.com en smbc-comics.com

Comments are closed.