Countdown give-away nr. 1

Give-away (Le petit requin)

Op 27 april van dit jaar is het vijf jaar geleden dat ik naar Zwitserland verhuisde; op 28 april – binnen exact vijf weken – ben ik vijf jaar aan het bloggen. Tijd voor een give-away, dacht ik. Of voor vijf give-aways in de komende vijf weken: vanaf nu elke zondag tot en met 21 april. Ze lopen allemaal tot 26 april om middernacht en iedereen kan elke week meedoen; op 28 april maak ik de vijf winnaars bekend.

Deze week geef ik een pakketje met Zwitserse chocolade weg. Ook voor de vegans of lactosevrije eters onder mijn lezers zijn er hier opties te vinden, dus iedereen kan meedoen. Om kans te maken, wil ik graag weten wie jullie eigenlijk zijn 🙂 . Dat mag zo uitgebreid of zo kort als jullie zelf willen: gaande van Le petit requin, V, 31, Zwitserlandtot Haaike | 31 | Winterhur, Zwitserland | sportverslaafd | lezer | vergroener | zus | rusteloos | reiziger | ingenieur architect | ambivert | taalliefhebber | zoekend | perfectionist | avondmens | passioneel | monumentenzorger | koppig | snoeper bijvoorbeeld 😜

Succes!

15 Comments

 1. Kei tof zeg! Ha, de verleiding van chocolade, ik doe mee natuurlijk! Al denk ik dat je wel al ‘t één en ‘t ander van mij weet (dus ik zal proberen om ook dingen toe te voegen die je nog niet weet): Becky | 34 | hart vol klassiek: Bach, Stravinsky, Prokofiev, Shostakovich, Lutoslawski, Ravel, Bartok, Jongen, Grieg, Elgar, Rutter, … | zot van kunst: Kandinsky, Chagall, Turner, Sam Gilliam, Degas, Giacometti, de Chirico | lezer rond de wereld | verliefd op Berlijn | liefde voor Brits erfgoed en fan van de National Trust | fair fashion ambassador | bewust kinderloos, maar met liefde tijd en aandacht investerend in de kinderen van mijn leven (mijn leerlingen ❤️ en sinds kort ook mijn neefje) | but first: Tea!

 2. Ha leuk natuurlijk doe ik mee!
  Anne, 50, dochter, zus, echtgenote, moeder, grootmoeder, stekezot van mijn kleinkinderen, naaien, breien, lezen, bloggen, fietsen, muziek, muziek, muziek, frambozen, koffie, slechte slaper, lactose-intolerant, Gent, ochtendmens, werkzoekend, schorpioen, heeft altijd gelijk.

 3. Ok, eens denken:
  Annelies | 35 maar voelt zich nog niet zo | straffe madam die alleen een huis gaat bouwen | lezer en schrijver | kan moeilijk van de chocola afblijven | Kempen | ondernemersbegeleider | muziek | probeert al eens creatief te zijn | schorpioen | op zoek naar een fijne vent | lust geen koffie | sterk karakter | vergroener (want waw, wat een mooi woord) | Frankrijk is altijd een goed idee | straks georganiseerd | heeft nooit weessokken in de wasmachine

 4. Ik volg al heel lang je blog maar nog nooit gereageerd. Voor jouw verjaardag treed ik even uit de schaduw 🙂
  Emmy / 35 / mama / 2 zonen / ijsjes van joosti / kersen / bloemschikken / lezen / genieten van de zon / vakantie / wil een opgeruimd huis

 5. Wie kan er weerstaan aan de lokroep van chocolade? Ik doe mee: Katrijn / 35 / jaren vliegen maar dagen kunnen lang duren / immigrant in Ierland / mama van 2 / kaasliefhebber / hoofd vol plannen / leergierig / houdt van schoonheid in natuur, tekeningen, stofjes,… / prutser / wiskundige / zoeker / verzamelt gelukjes

  Zo zotjes trouwens dat je al bijna 5 jaar in Zwitserland woont. De tijd vliegt!

 6. Oh ik doe mee 🙂
  Sofie – 37 – windhonden maar toch geen hondenmens – kattenmens – lezer – fangirl – houdt van cijfertjes – happy single – natuur – geschiedenis – vegan

 7. Ik mag nu 3 weken geen chocolade eten. 3 weken! Dus dat moet later goed gemaakt worden :p
  Wie ik ben: Kristien – mama van #Felix1708, Leuvenlover, culturo, veggiefoodie, eeuwige winnaar bij gezelschapsspelletjes, twee keer fiere meter, crazy catlady enzoveelmeer

 8. Liebest.. 39.. dat pikt.
  Attenhoven.

  Wolken kijker .. snoeper.. chaoot..
  Loper.. moestuin graver..
  Pubermama

 9. Christine, 61, maar dat is maar een getal. Woon bijna zeven jaar in een piepklein dorp in de Franse Pyreneeën. Mijn dikke rosse kater is er niet geliefd, niet bij de 15 mensen, niet bij de 28 katten. Maar bij mij mag hij op schoot. Ik leg een voedselbos aan en onderwerp de moestuin aan permacultuur en intuïtief tuinieren. Ik onderhoud een vijftal blogs. Ik schrijf gedichten, kortverhalen, romans, en hoop rond mijn tachtigste een uitgever te hebben. Ik ben zot van lekker eten en koken. Ik geniet van een paar fijne online vriendschappen, en in tegenstelling tot Cacahuète, mijn kat, schiet ik wel goed op met de buren.

 10. Ik las eerst je countdown give away nr 2 en kon de verleiding van de chocola toch niet weerstaan, ondanks dat we nu de grootste hoeveelheid chocola in huis hebben sinds lang (8 tabletten!), dus hier komt mijn “voorstelling”:
  Cindy / 46 (en dit kan niet meer omgedraaid worden naar een jonger getal 🙂 ) / al 25j samen met liefde van mijn leven / 2 bijna puberzonen / dochter, zus, schoonzus, tante, meter, vriendin, collega, buur / nevernotreading / en sinds ook kort met een e-reader / KJV begeleider bij de bib / chocoholic / hou van lekker eten en uiteten gaan / en ook van theater en concerten / gevallen voor netflix maar dat moet terug afgebouwd worden / babbelaar / liefhebber van echte post sturen en krijgen / en daarom grote fan van Flow’s book for paper lovers en Stabilo stiften

 11. Did someone say chocolade? Mij ken je toch wel al een klein beetje denk ik: Leen – 32 – recente vegetariër die vaak vegan eet – getrouwd, wie had dat ooit gedacht – moet minstens drie keer per jaar op reis – moet veel wandelen want de rust van de natuur <3 – favoriet land is nog steeds Zwitserland, ha! – van de bergen, altijd van de bergen – droomt van een tattoo van bergen en een Echte Serre om tomaten te kweken – office manager – boekenwurm – crazyplantlady.

Comments are closed.