Countdown give-away nr. 4

Give-away (Le petit requin)

Op 27 april van dit jaar is het vijf jaar geleden dat ik naar Zwitserland verhuisde; op 28 april – binnen exact twee weken – ben ik vijf jaar aan het bloggen. Tijd voor een give-away, dacht ik. Of voor vijf give-aways: elke zondag van 24 maart tot en met 21 april. Ze lopen allemaal tot 26 april om middernacht en iedereen kan elke week meedoen; op 28 april maak ik de vijf winnaars bekend.

Na de Zwitserse chocolade van drie, de boeken van twee weken geleden en de plantenkaartjes van vorige week (die jullie dus alledrie nog steeds kunnen winnen), is deze week er voor de lezers die zelf ook graag knutselen! Gaf ik vorige week zelfgemaakte kaartjes weg, dan bestaat het pakje deze week uit spulletjes waarmee jullie dat zelf – of iets anders – kunnen maken: een mix van leuke papiertjes en kaartjes, washi-tape, stickers en stempels.

Om kans te maken, wil ik graag het omgekeerde weten van twee weken geleden. Vroeg ik jullie toen waarom en wat jullie hier graag lezen, dan wil ik deze week graag weten wat jullie hier niet graag lezen of graag anders / aanvullend zouden zien (fotografie, layout, andere onderwerpen…)?

Succes!

5 Comments

 1. I’m a greedy woman, en ik doe gewoon aan alle giveaways mee. Behalve die van de boeken, omdat ik geen papieren boeken meer lees 🙂

  Wat ik hier niet wil lezen? Daar ben ik een heel gemakkelijke in. Wat ik niet graag lees, of wat me niet interesseert, daar scroll ik gewoon voorbij. Kan zijn dat iemand anders dat net wél graag leest. Wie ben ik dan om te zeggen dat ik iets niet wil lezen?

  Daarbij, mijn grote overtuiging: your blog is your kingdom. Jij schrijft wat jij wil.

  Voila.

  1. Haha, niets greedy aan, net tof dat je overal meedoet (ik lees ook meer en meer e-books, maar die cadeau doen is toch nog iets moeilijker 🙂 ).
   En ik ben helemaal akkoord met jouw mening, maar je weet maar nooit dat er misschien nog tips komen qua layout of zo’n dingen 🙂

 2. Ik ben het eigenlijk helemaal eens met Anne. Het is jouw blog en jij mag zelf kiezen wat je er wel/niet wil delen. Als er eens iets is dat me minder aanspreekt dan is er niemand die me dwingt om te lezen én zijn er ongetwijfeld andere mensen die het net wel boeiend vinden. Bovendien kan ik zo niet meteen iets bedenken dat ik hier niet graag zie verschijnen. Dat er dankzij jouw blog af en toe een gedicht opduikt in mijn blogfeed vind ik dan bijvoorbeeld weer net heel leuk.

Comments are closed.