En de winnaar is…

… getrokken door de onschuldige hand van Johan

… en vervolgens voor de duidelijkheid nog eens gefotografeerd, aangezien de camera niet echt goed wilde scherpstellen 🙂

Winnaar give-away (Le petit requin)

Proficiat Hilde! Je ontvangt nog een mailtje van mij.

En bedankt aan iedereen die deelnam aan de give-away! Jullie bezorgden mij weer heel wat nieuwe faire inspiratie, hoera! 🙂

8 Comments

          1. Ja, ik ben in België! Al gaat het jammer genoeg niet meer lukken om af te spreken; ik vertrek maandagavond alweer en de komende dagen zitten net iets te vol. Ben hier weliswaar al een week, maar ’t is ongelooflijk hoe snel die dagen toch altijd weer volgepland geraken… Ik stuur je het pakketje dus nu gewoon met de post, maar spreek heel graag een volgende keer af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.