Fair wear Friday (14)

Twee maand geleden zei ik – niet voor de eerste keer – dat ik deze rubriek wat meer leven wilde inblazen. En kijk, dit keer hou ik mij wel aan mijn woord 😉. Zij het dan met externe hulp, want de allerliefste Becky, die hier al twee keer eerder over het thema fair wear aan het woord kwam, heeft opnieuw een gastblogpost geschreven (met foto’s met hoofd dit keer, hoera 😜). Merci Becky!

Fair wear Friday logo
Een initiatief van Ma vie en vert, Villa Lisa en Juffrouw Sanseveria

Nog even twee disclaimers: zoals steeds is niets in deze post gesponsord. Alle merken en winkels die hier vermeld worden, zijn er waar we achter staan en die we zelf ook zouden willen ontdekken op andere blogs / websites.
In deze rare tijden ook dit: de foto’s werden gemaakt op dinsdag 28 juli, net voor de verstrengde maatregelen in Antwerpen en zijn daarom nog zonder mondmasker.
Genoeg inleiding: over naar Becky! 😉

Dag lieve lezers van Haaikes blog,

In deze FWF-post wil ik graag twee fair-fashionadresjes uit mijn buurt in de spotlights zetten: Rand store in Mortsel (de link gaat naar hun website; hier vind je hun Instagrampagina) en WildSand in het Centraal Station van Antwerpen (website via de eerste link; Instagrampagina hier).

Fleur en Anneleen openden allebei hun winkel in het afgelopen jaar (Rand Store in oktober 2019 en WildSand eind januari 2020) en omdat ik mij kan inbeelden wat een harde tegenvaller het moet zijn om zo snel na het opstarten van je zaak de coronacrisis op je dak te krijgen, wil ik hen met deze post graag een hart onder de riem steken. Dames, wat jullie doen is zó waardevol!

Normaal gezien ben ik de laatste om iemand aan te zetten tot kopen, maar bij deze wil ik toch een warme oproep doen aan ieder die dit leest: als je de komende periode iets nodig hebt voor jezelf (of op zoek bent naar een cadeautje voor een ander), denk dan eerst eens aan (lokale) ondernemers die fair trade en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Zij zijn degenen die écht het verschil maken en ze hebben onze steun hard nodig, zeker nu! Spread the love and support! ♥

OK… en dan nu mijn outfit:

FWF 14 (Becky, Le petit requin)
  • De gestreepte top in biokatoen is van Armedangels, gekocht bij Rand Store.
  • De geweldige pet, ook gemaakt uit biokatoen, is van Dedicated, gekocht bij WildSand.

En verder:

  • Favoriete jeans ever: mijn geliefde Amber denim van Wunderwerk, intussen al bijna 4 jaar oud, honderden keren gedragen en ik ben er nog steeds zot van ♥
  • Riem: tweedehands, kwam hier al eens voorbij.
FWF 14 (Becky, Le petit requin)

Check het toffe borduursel op de pet: liefde voor de fiets!

FWF 14 (Becky, Le petit requin)

En aan mijn voeten:

  • Deze vrolijke sokken van Dedicated vond ik ook bij WildSand. Zelf heb ik eigenlijk al genoeg sokken, maar ik ben toch aan het overwegen om hier een voorraadje van aan te kopen 😉. Mijn vriendenkring bestaat voor een groot deel uit muzikanten, dus zulke sokken komen ook van pas als attentie/cadeautje.
  • De sneakers zijn mijn Ethletics die jullie vorig jaar al eens zagen passeren. Still going strong! 😁

Ook heel fijn: een persoonlijk briefje bij mijn bestelling van WildSand. Dank je, Anneleen!

FWF 14 (Becky, Le petit requin)

Ook aan jullie allemaal: een fijne zomer gewenst en blijf gezond!