Fair wear Friday (4)

Tijd voor aflevering vier van Fair wear Friday op deze blog, een initiatief van Ma vie en vert, Villa Lisa en Juffrouw Sanseveria.

Logo Fair wear Friday

Punten gaan naar:

  • kleding van eco/fairtrade merken
  • kleding uit tweedehands winkels of tweedehands gekregen van iemand
  • kleding die zelfgemaakt is

Vorige maand toonde ik jullie nog nieuwe faire aankopen, deze maand gaat het opnieuw om een tweedehands vondst, namelijk een simpel zwart kleedje met wit bloemetjesmotief.

FWF 4 (Le petit requin)

Volledige outfit:

  • kleedje: opnieuw eentje uit de stapel “weg te gooien” van mijn tante. Met zwarte pumps eronder nog vrij gekleed, met platte sandalen een van mijn favoriete kleedjes voor een citytrip of een korte wandeling.

FWF 4 (Le petit requin)

  • sandalen: jammer genoeg zijn de schoenen (weeral) de spelbreker van het fair gehalte van deze outfit. Ze passen qua kleur ook niet 100% bij dit kleedje, maar bon, het is het enige paar sandalen waarmee ik mij op rotsen zie kruipen 🙂 En ze zijn best wel assorti met mijn zeer geliefde, maar eveneens zeer versleten draagtas 😉

FWF 4 (Le petit requin)

Detail van het motiefje:

FWF 4 (Le petit requin)

Tijd voor de punten…

FWF 4 (Le petit requin)

… en zo is deze outfit goed voor een nipt geslaagd (komt er natuurlijk van als je maar twee kledingstukken draagt 🙂

4 Comments

    1. Ja, vond ik ook! Al snap ik wel dat mijn tante het weg deed, want ze droeg het zelf al jaren niet meer. Gelukkig dat ze mij vaak eerst eens laat rondsnuisteren voor het definitief naar de kledingcontainer verdwijnt 😉

Comments are closed.