Secret Santa #projectblogboek

Dit jaar deed ik voor het eerst mee aan de Secret Santa van Tess, die dit jaar in een nieuw kleedje werd gestoken (wensen in de vorm van kaartjes i.p.v. cadeautjes). Ondertussen zijn al mijn kaartjes toegekomen, dus is het tijd om te laten zien wat ik allemaal gekregen heb; dat ik verwend ben is alleszins een feit!

Het eerste kaartje ontving ik in Zwitserland van Blog van Sabrina, al wist ik toen nog niet dat het van Sabrina was. Dit anonieme kaartje was immers een teaser voor wat op mij lag te wachten in België (ik had zowel mijn adres in Zwitserland als het adres van mijn ouders in België aan Tess gegeven, kwestie van mijn Secret Santa’s niet ongewenst op te zadelen met hoge verzendingskosten). Superleuk dat ze de moeite gedaan heeft om mij twee keer post te bezorgen!

Secret Santa (Le petit requin)

Bij aankomst in België lag er al een dikke enveloppe van haar op mij te wachten, gevuld met véél meer dan enkel een kerstkaartje: een leuke brief, een notaboekje (ik denk niet dat ik dat hier al ooit vermeld heb, maar ik heb een beetje een verslaving aan notaboekjes), een schattig pluchen vosje, twee theezakjes (ondertussen al uitgetest en goedgekeurd!), een gezichtsmasker, twee boekenkaartjes – eentje ingevuld met als tip Stoner van John Williams en eentje om zelf in te vullen om iemand anders een tip cadeau te doen -, twee receptjes, die hier zeker zullen uitgetest worden en een tweede kerstkaartje!

Secret Santa (Le petit requin)

Tussen kerst en nieuw ontving ik voor de tweede keer post in België, dit keer van Mme Carper. Zij stuurde een vrolijk kerstkaartje en een schattig vogelwasknijpertje, met de boodschap er “af en toe eens tussenuit te knijpen”.

Secret Santa (Le petit requin)

Mijn laatste Secret Santapost lag bij mijn terugkeer al op mij te wachten. MUSée Papier maakte haar leuke kerstkaart zelf én haakte er nog een slinger bij om het jaar feestelijk in te zetten. Van zodra mijn prikbord een nieuw laagje verf heeft gekregen, krijgen het vogelwasknijpertje en de slinger er zeker een plaatsje op!

Secret Santa (Le petit requin)

Dikke merci aan Tess voor de organisatie en aan mijn drie Secret Santa’s voor de leuke post! Ik stuurde zelf post op naar Ageeth van ogenzalf, Met ups en downs en Titatastisch, die daar vermoedelijk wel nog zal verschijnen.

Een link naar alle deelnemers kan je vinden bij Tess.

#projectblogboek

Dit is meteen ook de vijfde post voor #projectblogboek, volgens haar idee, gebaseerd op haar boek. Meedoen aan #projectblogboek is in se al voldoen aan de opdracht, maar Secret Santa is toch nog een ietsje origineler als invulling 🙂

Dat ik er niet mee ben begonnen, maar gewoon meedoe, negeren we eventjes he (is bij projectblogboek zelf trouwens ook het geval).

8 Comments

  1. Heel graag gedaan hoor! En goed om mij eraan te herinneren dat ik die #projectblogboek-tip feitelijk ook al mag afvinken 😉

  2. Mijn Secret Santa-blogpost komt morgen online. Maar ik ben echt superblij met het cadeautje dat ik van jou kreeg. En ik kreeg er ook eentje van Sabrina.

  3. Hehe, ook graag gedaan 😉
    Het was pas toevallig de dag voordien bij mij opgekomen, toen ik eens door die lijstjes van projectblogboek aan het bladeren was om te zien wat ik als volgende zou doen. Het bleek een hele gemakkelijke te worden zo 😉

  4. Mijn Secret Santa blogpost komt ook gauw, als ik eens een beetje tijd vind om de heerlijke dingen te fotograferen (jep, schandaal, dat moet ik nog doen) en om er nog iets zinnigs over te schrijven ook. Zeker nog deze week, anders wordt het wel héél belachelijk ;-).

  5. Oh, niks belachelijk aan, integendeel, zo worden de berichten wat langer gespreid en kan iedereen er langer van nagenieten!

Comments are closed.