15 Comments

  1. Ah, dan hebben jullie geluk gehad (ale, afhankelijk hoe je het bekijkt, want ’t is inderdaad wel een fascinerend schouwspel. Maar de rozen zouden er minder content mee geweest zijn ๐Ÿ˜‰ ), want hij heeft dit in Zaventem gefilmd. Het is waarschijnlijk rakelings langs Leuven gepasseerd dan.

  1. Je moet echt geluk hebben he, dat zo’n wolken net in de buurt passeren. Dit keer had mijn broer geluk, maar ik heb hem evengoed ook al weten gefrustreerd zijn omdat hij het op de radar 20km verderop zag passeren en er bij hem helemaal niets te zien was ๐Ÿ™‚

 1. Wauw! Ik zit regelmatig aan het raam naar buiten te staren wanneer er een onweer passeert omdat het zo prachtig, indrukwekkend en fascinerend is. Op het filmpje van je broer komt pas helemaal tot zijn recht hoe indrukwekkend het is.

  1. Ja he, je kan het ook wel zien als je naar buiten kijkt, maar je kijkt zelden zo lang en gedetailleerd als zo’n filmpje kan tonen natuurlijk.

 2. Amai ja, keimooi!!!
  Ik heb die wolken zien passeren, maar bij ons is er niets gevallen. En ook een foto van genomen! Sjiek hoe die lucht zich vormde zeg.

  1. Bij hem zijn er ook maar een paar druppels gevallen; de echte regen is net iets verder gevallen. Ideaal zo, zelf droog blijven, maar toch mooie beelden zien ๐Ÿ™‚

Comments are closed.