Verbeelding boekenclub lentemeetup

Om een of andere reden kwam het er vorig jaar niet van om een boekenmeetup te organiseren, maar dit jaar is het eindelijk weer van dat! Wie lid is van de Verbeelding bookclub op Goodreads, zag het waarschijnlijk al voorbijkomen, maar voor diegenen die geen lid zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in lezen, post ik het ook hier.

Waar?
AM Sweet (Kartuizersstraat 4, 1000 Brussel)
Vanaf Brussel-Centraal is het 10 minuutjes te voet of kan je metrolijn 1 of 5 naar halte De Brouckère nemen.

Wanneer?
woensdag 17 april, om 14u

Wat?
Gezellig babbelen over boeken en andere dingen des levens 🙂 Wie zin heeft, kan zeker ook boeken meebrengen om te ruilen!

Uiteraard is iedereen welkom om te komen! Laat mij liefst wel als reactie op dit bericht (of via Goodreads) weten of je er bij zal zijn, zodat ik weet voor hoeveel mensen ik een plaatsje moet voorzien 🙂

Nog vragen? Shoot! 🙂

5 Comments

  1. Ik was het echt even aan het overwegen maar vermits ik met een hardnekkige keel -en oorontsteking zit zal ik toch maar braaf thuis uitrusten. Misschien lukt het me wel eens bij een latere bijeenkomst.

    1. Jammer! Maar vooral: veel beterschap! Dat duurt nu toch al een tijdje he, dat je met verkoudheden en keelontstekingen rondloopt?

      1. Ja, ik vrees dat ik iets te veel reclame had gemaakt voor Propolis. Een natuurlijk middel dat mijn immuniteit leek te verhogen. Sinds ik dit neem ben ik immers minder ziek geworden dan andere jaren. Alleen is de ontsteking die er uiteindelijk wel doorkwam blijkbaar vrij sterk en ben ik nog steeds vrij resistent tegen antibiotica. Mijn tweede kuur loopt stilletjes aan ten einde en ik hoop echt dat het hierna genezen is want tegen dan loop ik er 3 weken mee rond.

Comments are closed.