Weekmenu februari 2018

01: Panini met gegrilde groenten en halloumi @ Hasan

Panini met gegrilde groenten en halloumi (Le petit requin)

02: Pasta met bolognaisesaus en slaatje van warme groenten (wortels, pastinaak, broccoli…)

03: Pizza funghi en groentetaart met champignons, prei, spruitjes en kerstomaatjes (alles voor de groentetaart was al in huis, maar na een vermoeiende looptocht had ik geen goesting meer om te koken en vooral wel goesting in pizza. Op een of andere manier werd dat dan plots een wedstrijdje: wie is het snelst? Hij die de groentetaart maakt of ik die pizza bestel en ga halen? Ik won, maar we aten van beiden, waardoor het maar een half ongezonde maaltijd werd 😉 )

04: McChicken met frietjes @ McDonald’s

05: Spinazie-bladerdeeggebak

06: Kip met rijst en ananas (eten in een vakantiehuisje na een hele dag skiën = simpele kost)

07: Kip met boontjes en rijst

08: Pizza veggie en pizza pepperoni

09: Panini met gegrilde groenten en geitenkaas @ Brioche Dorée

10: Ravioli oriental en ravioli met boleten – Kastanjevermicelles en moelleux met peer @ Restaurant Central (we hadden iets te vieren en dit restaurant in Samedan zorgde daar perfect voor! En ze vonden het niet eens erg dat we op onze kousen – wegens natte schoenen die we de dag erna nog nodig hadden – rechtstreeks van onze AirBnb-kamer het restaurant binnenstapten 🙂 )

Ravioli Restaurant Central (Le petit requin)

11: Mozzarella chicken burger @ Burger King

12: Choucroute

13: Maïs-bonensalade

14: Pizza diavolo en pizza mozzarella

15: Veggie schnitzel met gestoofd witloof

16: Tortellini met halloumi

17: Chocolade en aardbeien (en dan brengt een mens een hele zaterdag op het werk door, alwaar door de stress enkel gesnoept werd… Gelukkig ook een beetje gezond met weliswaar ecologisch totaal onverantwoorde aardbeien)

18: Lasagne bolognaise

19: Rest dag 18

20: Noedels met gewokte groenten (ahum ja, die keer dat ik zonder nadenken “iets” teveel chilisaus toevoegde en te laat besefte dat het een “hot chili”-versie was. Chance dat ik nog extra groenten had, zodat ik mijn portie kon verdubbelen en de pikantigheid kon halveren tot een net aanvaardbaar niveau 🙂 )

21: Pizza funghi @ Santa Lucia

22: Pasta met champignons en erwtjes in kaassaus

23: Lasagne bolognaise

Lasagne bolognaise (Le petit requin)

24: Rest dag 22

25: Pizza funghi @ Caliente (valt het op dat het deze maand veel te druk was, waardoor vers koken veel te vaak wegviel? Al had ik desondanks misschien iets gevarieerder kunnen eten dan zoveel keer pizza… ’t is dat dat zo lekker is he 🙂 )

26: Buffet @ Tibits

27: Paddenstoelenrisotto met salade

28: Eendennoedelsoep – Noedels met groenten en kip @ Suan Long (niet kunnen kiezen en dan maar gewoon delen, ideaal 🙂 )

6 Comments

  1. De pizza/groententaart-anekdote deed me terugdenken aan die keer dat we vrij laat terug thuiskwamen in het weekend en ik normaal witloof in de oven ging maken. Vermits ik daar nog even bezig mee zou zijn besloten we per grote uitzondering naar het frituur bij ons op de hoek te gaan. Dus ik daar naartoe (en het is echt nog geen 100m van ons huis) en VIJFTIG minuten later was ik pas terug thuis met ons eten terwijl er slechts drie of viermensen voor me aan de beurt waren. Die witloof in de oven had dus al uit de oven geweest en op tafel gestaan.

    1. Hahaha, oeps 🙂 Vijftig minuten wachten in een frituur, dat is inderdaad wel héél lang. Ik had in dit geval al meteen gebeld om te bestellen en terwijl ze de pizza klaarmaakten, ben ik naar daar gegaan. Hadden ze mij aan de telefoon gezegd dat het langer zou duren, had ik waarschijnlijk eerst nog een andere pizzeria gebeld, kwestie van toch zeker te kunnen winnen 😉

    1. 🙂 Ik blog er nog wel eens over, maar ’t is nog te vroeg nu… Maar er is dus inderdaad wel opnieuw een “hij” in mijn leven 😉

Comments are closed.