Weekmenu maart 2018

1: Caesar salade

2: Geroosterde spruitjes met pompelmoes, uit: Plenty more (genieten van de laatste spruitjes voor het seizoen alweer voorbij is…)

Geroosterde spruitjes met pompoen (Plenty more)

3: Tortellini met groenten in tomatensaus

4: Quiche met broccoli, bloemkool en romanesco (volgens het recept van deze quiche, die ik al vaker maakte, maar dan aangevuld met romanesco)

5: Kip in zoetzure saus met rijst

6: Salade

7: Salade met geroosterde rode biet, paprika, tomaatjes en halloumi

Salade met geroosterde rode biet, paprika, tomaatjes en halloumi (Le petit requin)

8: Pizza diavola

9: Lasagne bolognaise

Lasagne bolognaise (Le petit requin)

10: Pizza speciale

11: Tortellini met asperges en pesto

12: Caesar salade

13: Salade met tonijn

14: Fishsticks met radicchio (dan eet ik voor het eerst dit jaar nog eens vis, dan is het eerst tonijn – wat ik normaal niet meer koop, ook al had deze het msc-keurmerk – en vervolgens fishsticks. Zucht. Vers koken, het blijft er bij inschieten zolang mijn hoofd geen rust vindt op het werk… Ach ja, op zijn minst was de radicchio vers, dat is al beter dan helemaal niets)

15: Tortellini in arrabiatasaus

16: Tortellini in arrabiatasaus met salade (de tortellini’s stonden in afslag als je ze per twee kocht, maar houden natuurlijk niet zo lang als andere pasta. Vandaar dus dat ik er plots 4x in één maand at 😉 )

17: Vegetarische hachis parmentier met prei en champignons

18: Rest dag 17

19: Fishsticks met puree en salade

20: Kip in teryakisaus met rijst

21: Phõsoep met groenten en tofu @ Sai Gon (jummie, ik moet echt eens vaker zelf phõsoep maken!)

22: Pizza funghi @ Dieci Pizza (en dan zit een mens ’s avonds laat nog op het werk en laat dan maar een pizza leveren…)

23: Salade met falafelballetjes

24: Tortellini in arrabiatasaus met paprika, courgette en champignons

25: Pizza vegetariana @ Caliente

26: Rest dag 24

27: Vegetarische vol-au-vent met frietjes en videetjes (zelf willen koken, maar daar niet gigantisch veel tijd voor hebben. Enter gekochte veggie balletjes en veel champignons, die snel te snijden en klaar te maken zijn 🙂 )

28: Rest dag 27

29: Vegetarische lasagne met spinazie, ricotta en pijnboompitten (nu mijn broer samenwoont met zijn vriendin, staat naar België niet meer noodzakelijk gelijk met vlees eten, hoera!)

30: Frikadellen met champignons in tomatensaus en puree (wat niet wegneemt dat bij mijn ouders deze klassieker sowieso op tafel komt 😉 )

31: Pasta met wortels, courgette en paprika in pesto-boursinsaus (een recept dat ik jaren geleden van mijn broer leerde en nu bij hem herontdekte. Makkelijk om te maken en zo lekker!)

4 Comments

  1. Ik had mijn blogfeed-achterstand sneller moeten lezen dan had ik meteen inspiratie bij het samenstellen voor de weekmenu van deze week.

    1. Zeker eens proberen! Gewoon boursin zachtjes laten smelten, pesto erdoor (ik heb het tot nu toe altijd met rode pesto gegeten, maar op zich kan groene ook wel) en klaar. Eventueel, al naargelang de soort boursin, nog wat bijkruiden, maar dat is vaak niet eens nodig. Misschien niet de magerste saus, maar wel een wreed lekkere 🙂

Comments are closed.