14 Comments

    1. Ik kreeg er ook kippenvel van! Nochtans leerde ik het al langer geleden kennen, via een sticker in Flow. Ik vond het toen al mooi, maar toen ik er bij het opruimen een tijdje geleden op botste, voelde het zo ongelooflijk toepasselijk dat het amper voor 2020 geschreven kon zijn 🙂

    1. Ja he! Ik botste er toevallig opnieuw op toen ik wat papieren aan het opruimen was. Toen vond ik het ook al mooi, maar dit keer was het zo toepasselijk, dat ik het wel “moest” gebruiken om het jaar mee af te sluiten 🙂

    1. Echt he! Ik prijs mijzelf heel gelukkig dat ik gelukkig wel iemand heb om te aaien en te omhelzen, maar verdorie, wat zou ik mijn broer zo graag eens stevig vastpakken! Zal bij jou met je nichtjes en neefjes niet anders zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.