Maand in woord en beeld: februari #2

Dag 46 – Er is hier. Er is tijd. Er is sneeuw. Heerlijk begin van de dag ❤ #plintpoëzie #hermandeconinck #iknegeerevendatikookineenpunaisestapte
Plint poëziebeker (Le petit requin)

Dag 47 – Lastige dag met een overbroebelend hoofd. Enter cookie dough ijs en Narcos 😜 #hoekrijgikdathoofdtochstilBen & Jerry's Cookie Dough (Le petit requin)

Dag 48-1 – 15 jaar ging ik naar school in Aalst. En toch, carnaval, dat is nooit mijn ding geweest. Het zorgde er mee voor dat het tot dit jaar duurde voor ik een – weliswaar minimale – indruk opdeed van de Zwitserse variant #winterthurerfasnacht #guggenmusik

Dag 48-2 – Nog een fragment, omdat ik blijkbaar 30 jaar en Zwitserse “Guggenmusik” nodig had om carnaval leuk te beginnen vinden 😜 #winterthurerfasnacht #guggenmusik

Dag 49 – Ik word al een paar dagen vrolijk elke keer ik naar toilet moet 😛 Hoera voor ontwerpen die praktisch én mooi zijn ❤ #lyonbeton #cloud #whenformmeetsfunctionCloud Lyon Beton (Le petit requin)

Dag 50 – Ik was tweedehands op zoek naar een bijzettafeltje om wat plantjes op te zetten. Vandaag reed ik mijn bushalte knal voorbij. En kijk eens wat er “gratis mee te nemen” stond vlakbij de halte waar ik uiteindelijk uitstapte? 😁 #kleingeluk #langlevelezen #hoeravoortweedehandsLe petit requin

Dag 51 – Nog meer klein geluk, omdat focussen daarop mij recht houdt momenteel: boekenplanken ophangen en nu kunnen kijken naar mooie boeken aan de muur ❤ #umbra #concealshelvesConceal shelves Umbra (Le petit requin)

Dag 52 – Boek 5 is uit 😊 #homodeus #nevernotreading
Bullet journal boeken (Le petit requin)

Dag 53 – Vandaag draaide Sofie niet alleen Sebastian voor mij, maar belde ze ook naar Zwitserland 😀 Merci Sofie! #kleingeluk #nostalgie #sebastian #steveharleyandcockneyrebelNostalgie Sofie Verschueren (Le petit requin)

Dag 54 – Vrijdag schreef ik op mijn blog over de faire en ecologische factor van de nog te verwerken stofjes in mijn kast. Dit is mijn favoriet: zacht én in mijn lievelingskleuren 😍 #georgette #tencelTencel (Le petit requin)

Dag 55 – “We worden allemaal een bouillonblokje van onze eigen soep” ❤ #adriaanvandis #ikkomterug #welkesmaakgaatmijnblokjekrijgenIk kom terug, Adriaan Van Dis (Le petit requin)

Dag 56 – Hallo Zürich!Zürich Limmat (Le petit requin)

Dag 57 – Of ik gisteren op dit gigantisch vroege uur in mijn bed kroop? En daarna meer dan de klok rond sliep? Jup… #doodopLe petit requin

Dag 58 – Dat ik gelijk al betere ideeën gehad heb dan bij -10 een avondwandelingetje van 3km te doen #brrr #waarisdiebivakmuts #maarwelbewogenWülflingen Winterthur (Le petit requin)

Dag 59 – Al een hele winter vraag ik mij af waarom sommige fonteinen afgesloten worden (logisch, want buizen beschermen tegen vrieskou) en andere niet. Nu weet ik het: zorgen voor mooie beelden die je ook in de stad de kou even doen vergeten 😍 #zürich #alfredescherbrunnen #bahnhofplatz
Alfred Escher-Brunnen Zürich (Le petit requin)

6 Comments

    1. Ja he, ik had ze al heel lang op het oog, maar bon ja, het is en blijft een folietje natuurlijk, dus duurde het een tijd voor ik het ook effectief aankocht. Al krijg ik nu nog elke keer opnieuw een glimlach op mijn gezicht als ik ze zie 🙂

  1. Was die Zürichse fontein aan het station zo volledig bevroren (zo lijkt het toch op de foto)? Maf!
    Deze zomer gaan wij ook op dat plein staan 😀

    1. Op een piepklein straaltje water na (dat vermoedelijk expres vrijgehouden werd om de leidingen niet te blokkeren), was de hele fontein inderdaad bevroren. Maf en mooi om te zien! 🙂

  2. Zo’n toevallige meevaller als met dat salontafeltje (of in jouw geval plantentafeltje) is echt fantastish. Van zo iets kan ik echt intens genieten. Die wc-rolletjes wolk zou dan weer iedere keer opnieuw een glimlach opleveren. Ik heb dat ook met mijn thee-infusers en een schattig lepeltje met een konijn. Eigenlijk is dat alleen al een reden om het te kopen.

    1. Absoluut! Ik hou wel van wat elementen in mijn interieur “met een hoek af”, die je doen lachen gewoon door hun ontwerp 🙂

Comments are closed.