Maand in woord en beeld: maart #1

Tijd voor de dagdagelijkse foto’s van maart, vandaag met deel 1:

Dag 60 – Guilty pleasure voor het slapen gaan #hotelrömantiek
Hotel Römantiek (Le petit requin)

Dag 61 – Sneeuw! Oh zo veel, oh zo mooi! #winti #eulach #zelfsdezwitsersebussenhebbenvertraging #hoeishetmogelijk
Eulach Winterthur (Le petit requin)

Dag 62 – Eerste keer cinema dit jaar, tweede film ☺ Bizar, maar fascinerend #theshapeofwater #kinocorso #zürich
Kino Corso Zürich (Le petit requin)

Dag 63 – Mijn blauwe plekken van drie weken geleden waren zo goed als verdwenen; tijd dus voor een nieuwe lading 😜 #sleeën #hoemaakikhetkindinmijblij #jakobsbadkronberg #schlitteln #säntis
Säntis (Le petit requin)

Dag 64 – Dat ik het sfeertje rond voetbal eigenlijk fascinerender vind dan het spel zelf 😜 #fcwinterthur
Stadion Schützenwiese Winterthur (Le petit requin)

Dag 65 – Presentatie voorbereiden 😰
Le petit requin

Dag 66 – Superfijne post van Sofie 😍 #teatime
Post (Le petit requin)

Dag 67 – Tijd voor nieuw leesvoer. En wat kon ik vandaag anders kiezen uit mijn boekenkast dan dit? #internationalwomensday #weshouldallbefeminists #chimamandangoziadichie
We should all be feminists (Le petit requin)

Dag 68 – Opgepast voor chips die ingeplant worden! Jezus kan daar niet mee lachen namelijk. En ik weet niet of ik nu moet bleiten om de dommigheid of lachen met de absurditeit van dit foldertje… #jesusmeetsai #hoeishetmogelijk
Le petit requin

Dag 69 – ❤ #eternalsunshineofthespotlessmind
Eternal sunshine of the spotless mind (Le petit requin)

Dag 70 – Het is eigenlijk nog net iets te vroeg voor asperges, maar ik ben toch blij dat ik er kocht. Jummie 😋 #tortellini #asperges #pesto
Pasta met asperges en pesto (Le petit requin)

Dag 71 – (Naai)ideeën genoeg, nu nog tijd vinden om ze uit te voeren 😜🙈
Bullet journal naaiideeën (Le petit requin)

Dag 72 – Dat het toch makkelijker zou zijn als al die kantons hier eens gewoon dezelfde wetgeving voor monumentenzorg zouden hebben… 😒 #zucht #planungsundbaugesetz #kantonsanktgallen
Planungs- und Baugesetz Kanton Sankt-Gallen (Le petit requin)

Dag 73 – En toen bleek er een labyrint in het gazon van de kerk te zijn. En wilden we dat natuurlijk afstappen, ook al was het donker en zijn wij twee volwassenen 😄 #winti #kirchestpeterundpaul
Kirche St. Peter und Paul Winterthur (Le petit requin)

Dag 74 – Leesvoer! Een kinderboek in het Zwitsers, want voor mijn reis rond de wereld in boeken mag het toch wel Zwitsersduits zijn. En Hoogduits voor een boek over bomen en struiken, want vandaag kocht ik fruitbomen voor mijn moestuin, maar ik heb geen idee hoe ik die moet verzorgen 😜 #diblauriitschuel #luisevondercrone #bäumeundsträucher #gärtnernnachbildern #boekenreisronddewereld
Le petit requin

Dag 75 – Eerst te horen gekregen dat een oude schuur op basis van mijn aanbevelingen beschermd gaat worden, dan in dit huis de architect adviseren over de omgang met het oorspronkelijke gebouw. Jup, soms zijn er dagen dat ik het gevoel heb dat mijn werk effectief impact heeft 😊 #monumentenzorg #denkmalschutz #denkmalpflege
Le petit requin

5 Comments

  1. Oh mijn post staat er bij, blij dat je er blij mee was 🙂 Want een prachtige sneeuwfoto! <3

  2. Die tweede foto is echt prachtig én dat je door dat labyrinth wilde wandelen kan ik me goed voorstellen. Misschien niet vlak na het kijken van Harry Potter and the Order of the Phoenix maar anders … héél graag. 😉

    1. Hahaha, dan misschien inderdaad niet, neen 😉
      Ik trok afgelopen weekend nog een foto vanop dezelfde plaats als die tweede foto (en dit keer gelukkig scherper); het verschil is echt gigantisch! 🙂

Comments are closed.