Verbeelding Read-a-thon februari conclusie

Ik deed afgelopen week nog eens mee aan een read-a-thon, tijd voor een update 🙂

Readathon (Verbeelding)

Wat las ik?

  • Misdaad en straf: uitgelezen!
  • Brieven aan Doornroosje: ik las uiteindelijk twee i.p.v. de voorziene drie brieven, maar bon, die ene gaat het nu niet maken 🙂
  • Nog te bepalen: doordat ik Misdaad en straf niet uitlas voor we naar België vertrokken, liet ik Bird Box in Zwitserland en ontleende hier in de bib Stad der Zienden van Saramago en Broere van Bart Moeyaert. In die laatste las ik 53 pagina’s.

Een geslaagde leesweek dus, al had ik het nooit gehaald zonder serieuze inhaalbeweging op zondag (lange leve de driehoek Brussel-Gent-Antwerpen met de trein). Drukke dagen in Zwitserland en veel bezoeken hier in België maakten dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel las: in totaal haalde ik ongeveer 300 pagina’s, dus nog geen derde van mijn resultaat de vorige keer. Nu ja, gelukkig wist ik in het begin van de week al dat het druk ging worden en legde ik mijn doelstellingen dus ook bewust laag. Gezien de omstandigheden las ik best wel veel en dat is het voornaamste!

Op naar de volgende 😉

8 Comments

  1. Amai, dus je deed het Fair Fashion Festival én een leesweek! Ik deed alleen FFF… 😉 Broere en Stad der Zienden zijn van een totaal andere orde, maar allebei mooie boeken, vind ik. Dus veel plezier verder.

  2. Zolang je maar leest, zonder kan ik me m'n leven niet voorstellen – al moet ik toegeven dat ik na die marathon een paar daagjes rust heb ingelast… ook al omdat ik alle to do's die door het lezen zijn blijven liggen, moet afgewerkt krijgen 😉

  3. Ik ben nog niet in Bird Box begonnen; hij ligt op mij te wachten in Zwitserland, dus binnen dit en twee weken kan ik je waarschijnlijk een antwoord geven 🙂 De commentaren die ik er al over gehoord heb, waren alleszins zeer lovend.

  4. Ja, 't was afzien hoor zondag, al dat lezen en FFF samen, pfff 😉 Eigenlijk heb je mij met FFF vooral een goede inhaalbeweging laten maken, dus dubbele merci 🙂

  5. Ik heb deze week al bijna evenveel gelezen als afgelopen week, dus van rust is hier nog geen sprake. Nu ja, ik heb wel het voordeel dat ik nog niet thuis ben, dus al die to do's kan ik nog een beetje langer negeren 🙂

Comments are closed.