Verbeelding Read-a-thon februari

Ik nam in december al deel aan de tweede Read-a-thon van de Verbeelding boekenclub op Goodreads. De derde ging door begin februari, maar aangezien ik toen de helft van de week op de latten stond (en bijhorend uitgeput in de zetel hing ’s avonds), liet ik die aan mij voorbij gaan. Er waren echter wel meer mensen die die eerste week niet konden en daarom is er ook een februari-bis editie die deze week doorgaat.

Readathon (Verbeelding)

Wat ga ik lezen?

  • Misdaad en straf: ik heb momenteel al 416 pagina’s van dit meesterwerk van Dostojewski gelezen en wil dit tegen het einde van de week uitlezen.
  • Brieven aan Doornroosje: hier wil ik drie brieven in lezen ofte dus drie pagina’s. Niet gigantisch, maar het is dan ook een boek dat je in stukjes moet lezen. Doordat ik vanaf donderdagavond niet meer thuis ben en geen zin heb om het boek mee te nemen voor die 10 pagina’s die ik er in België in zal lezen, hou ik het dus op één brief elke avond van nu tot woensdag 🙂
  • Nog te bepalen: ik ontleende hier in de bib onder andere Bird Box, maar ik twijfel of ik dat ga meenemen naar België of er gewoon van ga profiteren om ginder de bib in te duiken. Waarschijnlijk wordt het dat laatste en dan zie ik wel wat ik daar te pakken krijg. In dit nog te bepalen boek wil ik gewoon beginnen, uitlezen zal afhangen van de dikte 🙂

De vorige keer eindigde ik met ruim 1000 pagina’s, maar dit keer mik ik niet zo hoog. Het is een vrij drukke week, waarbij vooral het weekend stampvol zit, dus het is nog maar de vraag of ik veel leestijd zal hebben. Alleszins, en dat is toch de bedoeling van zo’n Read-a-thon, als ik een gaatje vrij vind, dan zal het opgevuld worden met lezen!

Volgende week maandag volgt een overzicht van wat ik effectief gelezen heb!

Veel leesplezier aan wie ook meedoet 🙂

8 Comments

  1. Bird Box is ideaal voor een read-a-thon: kort en je kan het niet opzij leggen omdat het veel te spannend is. Dikke aanrader dat boek. In ieder geval: veel leesplezier!

  2. Hmm, je doet mij weer twijfelen nu 🙂 Ik zal zien: als ik Misdaad & straf voor donderdag uit heb, wordt het Bird Box, anders toch maar een boek in de Belgische bib (dat ik sowieso moet uitlezen voor ik weer vertrek naar Zwitserland). Merci alleszins voor de tip, want het is door het o.a. bij jou tegen te komen, dat het op mijn leeslijstje is terechtgekomen 🙂

  3. Ik ga deze maand de read-a-thon skippen. Oorspronkelijk was ik het wel van plan, maar de liefde kwam een beetje (leuke) roet in het eten strooien waardoor ik op dit moment minder behoefte heb om te lezen en minder tijd. Binnenkort doe ik weer eens mee. Ik ben benieuwd wat je van Bird Box vindt, want dankzij Kathleen is die ook op mijn lijstje beland.

  4. Ik zou het nog te bepalen boek ook op een thriller houden (als het niet Bird Box zou worden) dan ben je zeker dat de pagina's erdoor vliegen 😉
    Veel leesplezier nog!!

  5. Goed idee! 't Zal dat of eventueel een kinderboek worden denk ik (na Hasse Simonsdochter de vorige keer, heb ik eigenlijk wel zin in nog een Thea Beckman 🙂

Comments are closed.