Weekmenu juli 2017

1: Tapas – Chocomousse en kersentrifle met madeleines

Tapas (Le petit requin)

2: Groentenquiche – Spaghetti

3: Salade met mozzarella

4: Pizza arrabiata

5: Pastasalade (gekocht in de winkel, vlak na het einde en dus op een moment dat ik eigenlijk geen honger had, maar er blijkbaar toch iets in mij al meteen besefte “hey, jezelf verzorgen he” 🙂 )

6: Maïs-bonensalade

7: Spaghetti bolognaise (net terug uit België, meteen weer naar België, naar warme armen en warm eten, waar met bezorgdheid naar gekeken werd of ik er wel genoeg van at… 🙂 )

8: Vol-au-vent

Vol-au-vent (Le petit requin)

9: Noedelsoep met kip en groenten @ Brussel-Zuid (lunch met mijn moeder en de vriendin van mijn broer, die mij uitzwaaiden toen ik de trein terug nam)

10: Maïs-bonensalade

11: Fruit en wafeltjes

12: Lasagne bolognaise

13: Chocolade en fruit (tja, fruit en wafeltjes, chocolade en fruit… juli was niet bepaald mijn beste, noch meest gevarieerde eetmaand, maar al bij al had het nog veel erger kunnen zijn)

14: Wrap met chili sin carne

15: Maïs-bonensalade (valt het op dat dit mijn go-to in de winkel was, wanneer ik weer maar eens geen energie had om zelf iets samen te stellen en toch iets gezonds wilde eten?)

16: Chocolade en fruit

17: Fruit en wafeltjes

18: Warm buffet @ Migros

19: Chili sin carne

20: Buffet @ Tibits

21: Banaanomelet

22: Fruit en wafeltjes

23: Vegetarische spaghetti (lang leve diepvriesmaaltijden, zoals de chili sin carne en deze spaghetti)

24: Rest dag 23

25: Ajuinsoep (van verse ajuinen, recht uit de tuin!)

26: Rest dag 25

27: Macaroni met hesp, champignons en courgette (mijn ouders kwamen toe na hun dagen in Zermatt en dus ging ik voor iets waar iedereen content mee was: macaroni met hesp voor mijn vader, en apart in een schoteltje nog extra groenten voor mijn moeder en mij 🙂 )

28: Vegetarische burger met boontjes en aardappelen

29: Buffet @ Hiltl (gezellige brunch met mijn moeder na de triathlon, terwijl mijn vader – die nooit in een vegetarisch restaurant zou willen eten – op zijn fiets de omgeving aan het verkennen was 🙂 )

Hiltl (Le petit requin)

30: Quesadilla con verdura @ Tres Amigos (tot mijn verrassing zag mijn vader Mexicaans wel zitten, al ging hij wel voor een klassiekere schotel dan mijn veggie quesadilla’s 😉 )

31: Rest dag 27

3 Comments

  1. Ik leer hier weer iets nieuws kennen. Wat mag ik verstaan onder een banaanomelet? Een versie met uitsluitend zoete ingrediënten? Of is het echt een omelet met stukjes banaan er in?

    1. Dat laatste! 🙂
      Is een tijdje populair geweest, maar dan met de banaan geplet en dan gebakken als “pannenkoekjes”. Maar zelf eet ik het liever met stukjes banaan; normaalgezien wel als ontbijt, maar die dag had ik er blijkbaar ’s avonds zin in 🙂

      1. Ah, ok. Dan ken ik het. Ik heb ook zo eens van die bananenpannekoekjes geprobeerd bij de lunch. Toen moest er ook nog havermout bij als ik me niet vergis.

Comments are closed.