Weekmenu juni 2015

Aangezien ik mij voornam om in 2015 aan een 50/50-verhouding te komen tussen vegetarisch en vlees/vis, geef ik elke maand in een blogbericht een overzicht van het weekmenu van de afgelopen maand.

1: Hamburger met gegrilde groentjes (aangezien er nog broodjes over waren van de halloumiburger van vorige maand, ging ik een paar dagen later voor de vleesversie, die eigenlijk toch iets minder lekker was)

2: Curry met rijst

3: Groene kokospasta

4: Croque met een slaatje

5: Vegi burger @ Iroquois (euhm ja, ik zit precies ineens in een burgerperiode)

6: Wraps met chili sin carne

7: Parmigiana di melanzane

Parmigiana di melanzane (aMuse Rouge)

8: Vegetarische pizza @ Obicà

9: Pasta met kaas en peper @ Pasta Armando (toen ik dit bestelde, verwachtte ik een pasta met groene of rode pepertjes of iets dergelijks, maar het was echt wel gewoon pasta met kaas erover gestrooid en een goede draai van de pepermolen. Niet slecht, maar toch wel zeer basic 🙂

10: Piada met courgette, tomaat en mozzarella

11: Pasta met kip in pittige tomatensaus

12: Rest dag 11

13: Halloumiburger

14: Buffet @ Hiltl

15: Penne met asperges en kerstomaatjes

Penne met asperges en kerstomaatjes (AH)

16: Salade

17: Vegetarische spaghetti

18: Rest dag 17

19: Big Mac @ McDonalds (drive-inn)

20: Thaise noodles met groentjes en kip

21: Vegetarische curry met rijst

22: Vol-au-vent met frietjes

23: Chili sin carne met rijst

24: Vegetarisch buffet @ Tibits

25: Pasta met halloumi

26: Vegetarisch buffet @ Tibits (euhm ja, mijn planning was even niet wat ze moest zijn, waardoor ik geen warm middageten had. Ach ja, met een vegetarisch restaurant met afhaalbuffet vlak bij het werk is het eigenlijk helemaal niet erg om op drie dagen tijd daar twee dagen langs te gaan. Behalve dan misschien een beetje voor mijn budget…)

27: Gehaktbroodje met krieken en rijst

28: Spaghetti

29: Parmigiana di melanzane (Johan en ik waren al langer overtuigd van dit recept, nu zijn ook mijn moeder en mijn broer “bekeerd” 🙂 )

30: vegetarische pizza @ Schiphol, veggie curry op het vliegtuig, veggie pasta @ Pirate’s Bay (tja, een vlucht van 9u met bijhorend uurverschil zorgde voor een abnormaal hoog aantal warme maaltijden vandaag)

Totaal: 22x vegetarisch / 0x vis / 8x vlees

Conclusie: Weinig nieuwe ontdekkingen deze maand, maar aangezien we ondertussen al een heel arsenaal aan goede gerechtjes hebben om op terug te vallen, was dat ook helemaal niet erg. Misschien toch proberen om af en toe eens vis te eten, want dat blijft mijn zwak punt.

4 Comments

  1. Altijd fijn om te lezen, zo’n eetoverzichtjes. En ik vind het natuurlijk extra leuk om te zien dat je zoveel van mijn blog kookt. En euh, keigoed gedaan om nog twee extra mensen het ‘Parmigiana-licht’ te laten zien! 😉

    1. Mijn broer was eerst nogal sceptisch (omwille van de mozzarella) en ging eten van de macaroni voor mijn vader. Tot hij de eerste hap in zijn mond stak… 😉

  2. Nommie, die kokospasta ziet er lekker uit, toegevoegd aan Evernote bij deze.
    En damn die Parmigiana het water loopt me in de mond!!

Comments are closed.