Weekmenu november 2017

1: Macaroni

2: Bicky Burger met lucifers (ik weet dat het eigenlijk pure brol is, maar toch kan ik het niet laten om in België eens een Bicky Burger te eten; in Zwitserland zijn frietkoten, laat staan Bicky Burgers, namelijk niet te vinden 🙂 )

3: Vegetarische pizza @ Nona (nieuw én goedgekeurd adresje in Brussel)

4: Portobelloburger @ Jack & Jo

5: Witlooftaart

Witlooftaart (Photo-copy Ann)

6: Rest dag 5

7: Pizza funghi @ Santa Lucia (valt het op dat dit mijn nieuwe favoriete pizzeria is? 🙂 )

8: Buffet @ Hiltl

9: Panini met gegrilde groenten, halloumi en mozzarella @ Hasan

10: Quinoasalade en rode bietjes

11: Pizza funghi @ Cherry tomate

12: Tapas @ Slow food festival (het merendeel van wat mijn broer en hier proefden was lekker. Tot ik een demonstratie van een of ander toestel zag en zei “oh kijk, dat ziet er lekker uit”. Jah, omdat ik van ver dacht dat het spiesjes met kip waren… Bleek dat het gebakken lever was, waar mijn broer het slachtoffer van werd. En toen besloot ik een toastje met leverpaté aan te nemen. Echt serieus, stront in mijn mond, ik kan het niet beter omschrijven dan dat. Beikes!)

13: Panini met geroosterde groenten @ Hasan

14: Broodje hummus met komkommer

15: Pompoenlasagne met champignons

16: Rest dag 15

17: Quinoasalade met geroosterde pompoen, raap, wortels en pijnboompitten

18: Tendercrips chicken burger @ Burger King

19: Pizza funghi @ Santa Lucia

20: Pasta met geroosterde pompoen, spruitjes en zoete aardappel

21: Raapsoep met curry

22: Rest dag 21

23: Belegde broodjes @ Hörnli Bäckerei

24: Rodekooltaart met walnoten en geitenkaas

Rodekooltaart met geitenkaas (AH)

25: Rest dag 24

26: Rode bietensalade

27: Broodjes met kaas en komkommer

28: Panini met gegrilde groenten @ Hasan (tip voor wie ooit in Winterthur is en zin heeft in een broodje: ga naar Hasan! Duur, maar oh zo jummie lekker!)

29: Rode kool met veggie burger en aardappels

30: Rest dag 29

2 Comments

  1. Die rode-kooltaart, mmm! Receptje opgeslagen… 🙂
    Is leverpaté niet hetzelfde als foie gras?

    1. Foie gras is specifiek van ganzen, denk ik. Dit was paté van varkenslever (als ik het mij goed herinner; zeker geen ganzen, want dan zou ik het niet eens geprobeerd hebben).

Comments are closed.