Weekmenu september 2017

1: Vegetarische cannelloni

2: Mix pizza margherita en pizza vegetariana

3: Chicken burger @ McDonald’s

4: Witte bonen in tomatensaus

5: Sandwich met kaas

6: Buffet @ Tibits (na meerdere dagen waarin ik varieerde tussen “echt ongezond” en “ok, maar nogal eenzijdig”, besloot ik niet per se te willen zelf koken om daar dan toch niet in te slagen, maar gewoon een grote portie lekker veggie eten boordevol groentjes te kopen 🙂 )

7: Vegetarische barbecue

8: Pasta met pikante tomatensaus en halloumi

9: Pizza Mönch @ Restaurant Schützen

10: Bloemkool-broccolitaart

Bloemkool-broccolitaart (AH)

11: Rest dag 10

12: Groentensoep

13: Pasteitje met groenten @ Restaurant Hörnliblick (op dagen dat ik heel de dag voor het werk onderweg ben, mag ik ook op hun kosten op restaurant gaan, hoera! 😉 )

14: Lasagne al pesto @ Trattoria Cavour 21 (when in Italy… ja, hoe kon ik nu anders dan pasta eten 🙂 )

15: Milles-feuilles van aubergine en ajuin – Moelleux @ La vole e l’uva

Moelleux (Le petit requin)

16: Spaghetti bolognaise (ik ging voor het eerst met deze duikclub mee op reis en ontdekte al snel dat ze hier wat vegetarisch eten betreft niet zo vooruitstrevend zijn als de club van Brussel. Maar eerlijk: het gezelschap was goed en het lekker, dus heb ik mij even niets aangetrokken van mijn verhoogde vleesconsumptie)

17: Barbecue

18: Wraps met groenten en restjes barbecuevlees

19: Chinese rijstschotel met groentjes, kip, scampi en currysaus (een van de duikers nam overigens resoluut het voortouw in de keuken en dat was meer dan terecht, want jummie, die mens kan lekker koken!)

Chinese rijstschotel met groentjes, kip, scampi en currysaus (Le petit requin)

20: Kip met gebakken aardappelen en salade

21: Kip met rijst en salade

22: Focaccia alle cipolle (mijn oorspronkelijk Italiaanse collega had mij gezegd dat ik zeker eens een focaccia met ajuin moest eten en dus werd dat mijn – lekkere! – afscheid-van-Italië-maaltijd)

23: Kippenhotdog @ Ikea

24: Pizza funghi @ Santa Lucia

25: Quinoaburger @ Jack & Jo (geen goedkope, maar wel heel lekkere burgers)

26: Hörnli en vegetarisch gehakt met appelmoes @ Dimensione

27: Pompoensoep

28: Caprisalade

29: Pizza verdure @ Santa Lucia

30: Chicken burger @ McDonald’s (ahum ja, valt het op dat ik – eens terug thuis – weer terugviel op veel afhaal- en restaurantbezoekjes? Al waren ze gelukkig niet allemaal even ongezond als deze dag…)

2 Comments

  1. Ik wilde je al meteen vragen of je me het recept van de Broccoli-bloemkooltaart kon bezorgen omdat die er zo lekker uitziet én toen zag ik dat je daar al voor gezorgd had. Die ga ik waarschijnlijk toch eens een keertje uitproberen.

Comments are closed.