Winnaars give-away

De zoekopdracht “random name picker” ingeven op een grotendeels in het Duits gebruikte zoekmachine, zorgt er blijkbaar al eens voor dat een mens belandt bij een Rad-van-Fortuin-achtig wiel in net iets te felle primaire kleuren. Tegelijk hoorde er ook wel confetti bij (die jammer genoeg niet pakte op printscreen) en zorgde het ervoor dat ik op een makkelijke manier vijf winnaars kon loten, dus bij deze 😉

Give away winnaars

In alfabetische volgorde zijn de winnaars:

 • Anna Helena
 • Christine
 • Emmy
 • Fieke
 • Sarah

Jullie krijgen allemaal een ticket voor het Tijd voor mij-festival van Hade (inclusief poëziepost) en een postpakketje van mij. Ondertussen zou elk van jullie een mailtje moeten gekregen hebben voor jullie adresgegevens.

Proficiat! ✨

8 Comments

 1. Joepie! Dit is de allereerste keer dat ik iets win. En dan nog van Haaike!
  Ik heb wel nog geen mailtje zien verschijnen…

  1. Oei, dan is er daar toch iets misgelopen. Ik had je een mailtje gestuurd, maar een melding gekregen dat het door een tijdelijke onderbreking bij hotmail niet toegekomen was. Heb het dan nog eens gestuurd en toen leek het wel te zijn gelukt.
   Ik heb het nu nog eens gestuurd; moest je nog steeds niet ontvangen hebben, kan jij mij dan even mailen op haaike [at] lepetitrequin [dot] com? Ik ben vanaf morgen een paar dagen weg en ga ten vroegste zondag opnieuw kunnen reageren, sorry!

 2. Oh wauw, ik was zo blij toen ik je mailtje zag verschijnen! Ik had helemaal niet meer gedacht aan de wedstrijd, en al zeker niet dat ik kon winnen. Zelf kocht ik geen ticket voor het festival van Hade, omdat ik dacht dat twee uur aan de pc voor mij nu té vermoeiend zou zijn. Maar ik gaf het toch een kans, en heb er echt veel aan gehad. Dus nogmaals dankjewel! (En nu nog uitkijken naar de post, jippie!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.